Over Big Buddha

sidebarBig Buddha is meer dan 15 jaar een begrip op het gebied van authentieke oosterse artikelen en handgemaakte sieraden. Na jarenlang succesvol vanuit het karakteristieke winkeltje in Voorburg onze producten te hebben verkocht levert Big Buddha nu rechtstreeks via internet aan particulier maar ook aan bedrijven. Al onze producten zijn met zorg geselecteerd op authenticiteit en afkomst. Wij reizen regelmatig naar Thailand, India, Marokko en andere Aziatische bestemmingen om unieke artikelen te vinden en te laten maken. In het lange bestaan van Big Buddha hebben wij mooie en langdurige relaties opgebouwd met leveranciers en ambachtslieden zoals houtbewerkers, edelsmeden, leer- en textielontwerpers. Onze producten zijn authentiek handgemaakt, met liefde en toewijding.

Eens per week geopend

Met pijn in het hart hebben we afstand gedaan van ons karakteristieke winkeltje in Voorburg. Daar waar het allemaal is begonnen! Het werd simpelweg te klein. Er was op een gegeven moment te weinig ruimte om ons complete assortiment neer te zetten. Momenteel is Big Buddha gevestigd in Den Haag en is iedere zaterdag geopend. Op deze website is een kleine greep uit onze hele collectie te vinden. In ons pand kun je al onze producten zien. Ons assortiment bestaat onder andere uit boeddha’s, boeddhabeelden voor binnen, boeddhabeelden voor buiten, interieur accessoires, meubels, verlichting, tassen, boeken, snuisterijen en prachtige sieraden.

Merken

Wij voeren naast onze eigen producten ook enkele mooie merken. Wat te denken van de inmiddels beroemde Huggy Buddha? Huggy Buddha is een knuffelboeddha voor jong én oud. Het idee is bij ons ontstaan. Inmiddels heeft Huggy Buddha de wereld veroverd maar uiteraard nog steeds bij ons verkrijgbaar!
Een ander merk met prachtige sieraden is SVdra. Deze sieraden zijn uniek. Ieder exemplaar is met de hand gemaakt en bestaan uit de mooiste en zorgvuldig geselecteerde steensoorten. Er wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardig zilver.


Ons karakteristieke winkeltje in Voorburg, waar het allemaal begon

Geef een reactie